Ons proces.

De cliënt staat altijd centraal in ons gehele proces. Bij iedere stap wordt u geraadpleegd en op de hoogte gehouden. Wij zijn honderden tevreden klanten van dienst geweest, en wij zouden u graag aan die lijst toevoegen.

 

Stap 1: laten we even praten!

De belangrijkste stap. Wij geloven dat de beste resultaten ontstaan als wij vanaf het begin nauw met onze cliënten samenwerken. Omdat wij onze business kennen – en u kent de uwe.


Step 2: ontwerp van de matrijs

Wij ontwerpen een 2D en/of 3D plan voor het stuk dat u wilt creëren. We houden alle belangrijke parameters in de gaten; effect op de productie, logistiek en montage.


Step 3: het maken van de matrijs

Wij werken nauw samen met de matrijsmaker tijdens het ontwerp en de uitvoering van de matrijs voor uw project. Wij vragen uw oordeel over een aantal teststukken.


Step 4: afstemmen

De productie wordt opgeschaald zodat wij de hele keten kunnen toetsen: productieproces, montage, verpakking en transport.


Stap 5: productie

Als alles in orde is, beginnen we met het maken van uw onderdelen! Iedere bestelling wordt bevestigd, en wij controleren iedere partij, waardoor we elk onderdeel kunnen traceren tot de originele grondstoffen.