Wij zijn vakmensen, met een passie voor uw succes.

Kwaliteit, nauwkeurigheid, flexibiliteit, transparantie en samenwerking zijn slechts enkele van de sterke punten van onze service die wij met trots bieden aan al onze klanten, zowel bestaande als toekomstige. Onze dynamische, gedreven en benaderbare werknemers staan garant voor het leveren van een alomvattende oplossing – onderbouwd door onze ISO 9001 kwaliteitscertificering. Al onze spuitgietmachines zijn erop ingesteld om polymeren met glasvezels en hoogwaardige polymeren om te zetten (bijv. PEI, PPS,…).

 
Merk Klemkracht Injectievolume
Engel 45T 41 cm³
Engel 50T 99 cm³
Engel 75T 154 cm³
Engel 80T 154 cm³
Engel 80T 113 cm³
Engel 120T 251 cm³
Demag 150T 230 cm³
Krauss-Maffei 150T 340 cm³
Engel 400T 763 cm³
 

Alle matrijzen worden in een aparte, vuurbestendige opslagruimte opgeslagen. Onze onderhoudsafdeling is ingesteld op klein onderhoud en reparaties aan onze matrijzen.

Innovatie gecombineerd met ervaring.

Sinds onze oprichting in 1990 als een divisie van Delta Extinctors zijn wij gestaag blijven groeien. In de loop der jaren hebben wij onze inventaris en onze ervaring uitgebreid, zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Dit resulteerde in de oprichting van Delta Plastics als een onafhankelijk spuitgietbedrijf in 2013 waarmee we onze klanten beter konden bedienen.De werkzaamheden werden overgebracht naar onze nieuwe vestiging. In 2014 werd het renovatieproject voor ons nieuwe gebouw met succes afgerond. Door middel van deze investering kon ons personeel het werk op een efficiëntere manier indelen, omdat wij nu een overzichtelijke omgeving hadden: een aparte opslagruimte voor grondstoffen met een centrale toevoer, een open productieruimte met een aansluitende onderhoudsruimte en tot slot 800m2 opslagruimte voor onze eindproducten met een speciale ruimte voor kwaliteitscontrole.

J.C. Wibo & Partners

J.C. Wibo & Partners is een Belgische industriële investeerder met internationale ervaring. Al 10 jaar lang begeleidt J.C. Wibo & Partners productie- en distributiemaatschappijen tot aan de top van hun vakgebied. Naast financiële middelen bieden zij bedrijven en hun bestuur de langetermijnvisie en meerwaarde die zij nodig hebben om hun organisaties op een succesvolle manier te ontwikkelen.

J.C. Wibo & Partners brengt jarenlange bedrijfservaring en internationale kennis met zich mee. Omdat een sterk bedrijf niet alleen bestaat uit gezonde financiën. Het is vooral toe te schrijven aan een sterk beheer met een heldere visie op modern ondernemerschap. Precies daarom werkt J.C. Wibo & Partners altijd volgens de Buysse code en kiest zij voor de expertise van zelfstandige managers. Dit resulteert in concrete actiepunten, strategische bijeenkomsten over cijfers en processen en het rigoureus opvolgen van plannen en doelstellingen.