Wij injecteren nieuw leven in uw visie.

Heeft u een betrouwbare fabrikant nodig voor uw plastic onderdelen? Delta Plastics is onderaannemer op het gebied van het spuitgieten van technische componenten en voedselverpakkingen. Deze technologie stelt ons in staat om uw eigen ontwerp snel, op een betrouwbare manier en in de gewenste hoeveelheid te repliceren door verschillende soorten polymeer in de aangewezen vorm te injecteren. Delta Plastics’ expertise ligt in operationele flexibiliteit.

Een behendige speler, die ondersteund wordt door een groot en krachtig netwerk.

Wij zijn er trots op dat we ons goed kunnen aanpassen. Onze organisatie, middelen en cultuur zijn allen gebouwd op flexibiliteit, waardoor wij snel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften aan kleine hoeveelheden, meerdere versies van een basisproduct (bijv. kleur,…), specifieke montage, verpakking of logistieke uitdagingen.

Dit wordt mogelijk gemaakt omdat we onze organisatie opgebouwd hebben met behulp van specialisten, en daarnaast een nieuw gebouw, speciaal ontworpen om een efficiënte doorstroming te bevorderen. Daarnaast worden wij ondersteund door J.C. Wibo & Partners. Hun steun zorgt ervoor dat wij ons kunnen richten op uw operationele behoeften.

Ons proces staat tot uw dienst.

Onze aanpak bij Delta Plastics is anders: onze machines werken voor u, en niet andersom. Daarom ontmoeten wij u graag eerst zodat we samen kunnen bespreken hoe we uw probleem het beste kunnen oplossen. Deze alchemie wordt gecreëerd door uw productdeskundigheid te combineren met onze kennis van de machines, materialen en het spuitgietproces. Omdat wij echt denken dat de beste oplossingen volgen uit een goede samenwerking.


Hier ziet u hoe een typisch productieproces eruitziet bij Delta Plastics:

 

1. laten we even praten!

2. ontwerp

3. de matrijs

4. afstemmen

5. productie